Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

JAVNA NAROČILA

 

Na spletu se objavljajo vsa javna naročila Direkcije RS za infrastrukturo, za katera je po Zakonu o javnem naročanju predpisana javna objava. Objavijo se hkrati z objavo na "Portalu javnih naročil " in umaknejo po preteku roka za oddajo ponudb.

 

S klikom na aktualna javna naročila  se odpre seznam teh naročil. Črka "G" pred naslovom naročila pomeni gradnje, črka "S" storitve in črka "B" naročilo blaga. Z izbiro naročila se na zaslonu prikaže "Povabilo k oddaji ponudbe", v katerem so navedeni osnovni podatki o naročilu ter omogočeni dostopi do razpisne dokumentacije in drugih dokumentov (spremembe, pojasnila) na podlagi katerih se lahko pripravijo in predložijo ponudbe.

 

Razpisno dokumentacijo sestavljajo "Specifikacija naročila", kjer je opredeljena vsebina naročila, "Navodila za pripravo ponudbe", kjer so določena pravila za izdelavo, oddajo in izbor ponudb ter vzorec pogodbene dokumentacije. Pri oddajanju naročil se praviloma uporablja standardne vzorce dokumentacije, ki so prirejeni najpogostejšim naročilom direkcije.

 
Spremembe razpisne dokumentacije za posamezna naročila in različna pojasnila se objavljajo na "Portalu javnih naročil" in na spletni strani direkcije. Spremembe so sestavni del razpisne dokumentacije in jih je potrebno upoštevati pri pripravi ponudbe. Pojasnila v zvezi z razpisno dokumentacijo se posreduje le na pisna vprašanja, prejeta preko "Portala javnih naročil".

 

 

Aktualna javna naročila 

 

Arhiv

 

Vzorci dokumentacije