Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Pri Direkciji RS za infrastrukturo spoštujemo vašo pravico do zasebnosti, zato z vašimi osebnimi podatki ravnamo odgovorno ter skladno s Splošno uredbo o varstvu podatkov (GDPR) in veljavnim Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Skladno z veljavno zakonodajo smo pristojni za vodenje več različnih vrst postopkov, pri katerih prihaja tudi do obdelave vaših osebnih podatkov. Ker so si ti postopki med seboj različni, vam na začetku podajamo informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov, ki so skupne za vse vrste teh postopkov. Nato pa v nadaljevanju za vsako vrsto postopka posebej podajamo še tiste informacije o obdelavi vaših osebnih podatkov, ki so povezane samo s posamezno vrsto postopka.

 

Splošne informacije o obdelavi osebnih podatkov

Upravljavec

Direkcija RS za infrastrukturo, Tržaška 19, 1000 Ljubljana

Predstavnik upravljavca

Damir Topolko

Kontaktni podatki DPO

tel. št.: 01 478 8002, elektronski naslov: (dpo.drsi(at)gov.si)

Informacija o pravici do vložitve zahteve za uveljavitev vaših pravic

Zahtevo za uveljavitev vaših pravic ali pritožbe glede ravnanja z vašimi osebnimi podatki nam lahko sporočite na naš naslov (Direkcija RS za infrastrukturo, Tržaška 19, 1000 Ljubljana), po telefonu (01 478 8002) ali po elektronski pošti (dpo.drsi(at)gov.si).
Vsa sporočila v postopku uveljavljanja vaših pravic vam bomo posredovali v jedrnati, pregledni, razumljivi in lahko dostopni obliki ter v jasnem in preprostem jeziku. Če boste potrebovali pomoč pri uresničevanju vaših pravic po GDPR, vam bomo nudili ustrezno podporo. Informacije o vseh ukrepih vam bomo posredovali brez nepotrebnega odlašanja. Izvedba postopka je brezplačna.

Informacija o pravici do vložitve pritožbe pri nadzornem organu

Če menite, da z obdelavo vaših osebnih podatkov kršimo veljavno zakonodajo, imate pravico do pritožbe pri nadzornem organu – Informacijskem pooblaščencu. Pritožbo lahko pošljete na njegov naslov (Informacijski pooblaščenec, Dunajska 22, 1000 Ljubljana), po elektronski pošti (gp.ip(at)ip-rs.si) ali po telefonu (01 230 9730). Spletna stran Informacijskega pooblaščenca je dostopna na naslovu www.ip-rs.si.

 

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (najemne pogodbe)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (prodajne pogodbe)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (služnostne pogodbe)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (pogodbe namesto razlastitve)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (zavezanci za nadzor nad premoženjskim stanjem)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (zahteve za dostop do informacij javnega značaja)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (zahtevki za povračilo škode nastale na državi cesti)

Informacije o obdelavi osebnih podatkov (iskalci zaposlitve