Skoči na vsebino

Vsebino spletnega mesta selimo na osrednje spletno mesto državne uprave www.gov.si, ki je bilo objavljeno 1. julija 2019.
Vse naše novejše objave najdete na www.gov.si.

KOLOFON

 

Tehnična priporočila za uporabo

 

Spletno mesto je optimizirano za spletna brskalnika MS Internet Explorer in Mozilla Firefox. Na ostalih spletnih brskalnikih pa naj bi se spletne strani prikazovale le z manjšimi oblikovnimi ali funkcijskimi odstopanji.

 

Strani so prilagojene za prikaz na zaslonih ločljivosti 1024x768 točk ali več.

 

Za ogled nekaterih objavljenih vsebin oziroma dokumentov potrebujete enega od naslednjih brezplačnih programov:

  

Izvedba

 

Tehnološko izvedbo je zagotovilo Ministrstvo za javno upravo

 

 

Pravno obvestilo

 

Pravica uporabe in avtorske pravice

 

Vse informacije, vsebovane na teh straneh, z izjemo gradiv, ki so v obliki pdf datotek in iz katerih je razvidno avtorstvo, so informacije javnega

značaja in niso avtorskopravno varovana.

 

Vsebine se lahko reproducirajo v nekomercialne namene, pri čemer se morajo ohraniti morebitna opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Na vsaki reprodukciji mora biti kot vir navedeno Direkcija Republike Slovenije za infrastrukturo.

 

Prevzemanje odgovornosti

 

Direkcija RS za infrastrukturo se trudi zagotoviti najbolj točne in najnovejše podatke objavljene na spletnem mestu, vendar ne prevzema nobenih garancij o njihovi točnosti. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost. Nobena pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani ne odgovarja za morebitno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do vsebin, uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršne koli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

 

 

Varovanje osebnih podatkov

 

 

Direkcija RS za infrastrukturo avtomatsko zbira le neosebne podatke o uporabi spletnega mesta: katere strani so največkrat obiskane, koliko obiskovalcev dnevno obišče te strani, koliko časa obiskovalci ostanejo na neki strani.